29. mai 2009

Njah

Tegelikult homme uritame jalle Buckinghami palee juurde minna. Irvh see juba mitmes paev, aga noh uleeile oli Force Major ehk siis vihmasadu ja kesse ikka viitsib vihmaga mooda parki patseerida. Kaisime hoopis shoppamas. Siinb nimelt kuskil pool aastat tagasi klopsiti valmis uls ulivoimas kaubanduskeskus. No oli ikka vinge kull. Vaidetavalt euroopa suurim. Tuvastasin vahemalt 3 korrust. Blingi koik koht tais. No ja igasugu firmapoed ka esindatud-kui raha on siis ainult shoppa. Tualett oli vaffa. Eesruum oli ikka suur. Vaip puha maas ja diivanid kah. Et kui peale kergendamist vaga vasinud oled voi ei jaksa oodata kunas su mees oma olle valjutab, siis saad maha istuda ja puhata.
Tana sai Camdenis kaidud. Pohimotteliselt nagu kadaka turg, aga see on holmanud terve tanava ja ka natuke korvaltanavaid. No see koht on gootide, punkarite, hevimeeste ja kanepisoprade paradiis. Mingis poes uurisime pisikest umarat topsikut kus oli mingi vork ja selle all tiiviku moodi asi. Muuja tuli meie juurde sellise haaletooniga, et kuidas te siis ometi ei tea mis see on. See vidin oli kanepi purustamiseks moeldud. Heh no andke andeks toesti ei tea ju. Suua saab seal kah piisavalt. Igasugu aasia toidu lette oli uksteise korval. Ainult vali valja ja head isu.
Ahjaa jaapani restos kaisime nuud ohtul - Yo Sushi on koha nimi. Selline lahe koht kus kausikesed toiduga soidavad mooda linti sinu nina eest labi. Valid oma maitse jargi ja hakkad sooma. Kausid koik varvilised ja hinnakiri on sul nina ees-saad vaadata varvi jargi kui palju asi maksab. Parast tuleb teenindaja ja loeb kausid kokku. Koht sai igastahes tais.
Mmmmmmm
Lisan veel juurde, et Kats ja Evi tulid just klubist. Tadi uksel kes sissepaasuks raha kusis oli lokirullide ja vorguga.
Aga muidu tanaval jagatakse iga paev tasuta ajaleht kus kirjutatakse igasugu kuulsustest ja sellest mis kuskil tana ohtul toimub.
Vaatasin mobiilide hindu. No raisk siit saab mobla VAHEMALT 1000 eeku odavamalt. Taiesti ebanormaalne. Tigedaks teeb. Oh tigetsen edasi ja uritan magama minna.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kommentaarid: